Våra olika intressen

Alla har vi olika intressen och vilka som är dina är svåra att gissa. På denna sajt så skriver vi mest om cykel så klart men ibland så smyger vi in andra typer av artiklar. Att vi aktiverar oss på olika sätt är naturligt och inget som man behöver ändra på. Har du dina favoritintressen så håll dig till dom. Men så klart roligt att du kanske vill prova något annat.

Har du ett stort intresse för fotboll vid sidan om ditt cykelintresse så är inte det alls konstigt. Du har ju valmöjligheten att göra det du känner för och i vissa fall så kanske fotboll och cykel säsongsbetonat och det blir mer av den varan under sommarhalvåret. Det kan även finnas andra intressen som du hinner med på din fritid. Oavsett så gäller det att hitta det man är mest intresserad av och skapa den tid som behövs för sina intressen. Det kanske blir att du får avvara något ibland då det är en fotbollsmatch på TV eller att du åker iväg för att se någon fotbollsmatch.

Cykling kan du utföra närhelst lusten faller på. Här kan det vara vädret som sätter käppar i hjulet men en riktigt solig sommardag så är det trevligt att ge sig ut på sin cykel.

Comments Off on Våra olika intressen

Filed under Övrigt