Bra cykelmärken

Kommer du ihåg hur du lekte med din cykel när du var liten, plöjde genom vattenpölar och hoppade över hinder, vad roligt det var? Det är ännu roligare när du är vuxen, du kan smutsa ner dig ordentligt, hoppa över och rusa ner för kullar som din mamma aldrig hade låtit dig göra när du var liten.

cykla

Det innebär självklart att du behöver en cykel som kan ta dessa utmaningar. Idag finns det kända och omtyckta cykelmärken som är otroligt bra konstruerade. De är mycket lättare, starkare och mjukare än någonsin förut och om du har en bra cykel jobbar den med dig, istället för emot dig. Det är svårt att välja mellan alla de populära märken som finns idag. Det finns många kvalitetscyklar på marknaden och helst ska de passa din budget.

Det bästa är om du kan provcykla olika modeller, men om det inte är möjligt går det alltid att läsa på om vilka cyklar som har bäst rykte. Ett populärt varumärke är KTM som är en underbar leksak att riva upp spåren i skogen med. KTM säljs bland annat hos Länna Sport.

Ett annat populärt märke är Giant, som är en bekväm cykel som kräver lite underhåll. Trek har en hög kvalitet och ger en säker och mjuk cykeltur, samt är härlig att åka genom lera med. Det finns en anledning till att Specialized har blivit använt under Olympiaderna, men de cyklarna är inget för dig som bara roar dig lite då och då, de ska användas intensivt! Cannondale är ett annat bra märke som är en effektiv klättrare och låter dig växla utan ansträngning. Cyklar från Merida är ganska dyra, men du får en bra cykel för pengarna. Om du väljer ett annat märke för samma pris får du förmodligen inte samma utrustning eller kvalité.

Ett svenskt varumärke som är riktigt stort inom cykelbranschen är Crescent. Crescent har länge varit känt för sin kvalité och har på senare år även börjat att rikta in sig på elektriska cyklar. Om du inte är riktigt säker på vad du vill ha så rekommenderas Crescent som har ett brett sortiment av cyklar.

Andra märken som kan vara värda att kolla in är Bavatus. Premium märket Bavatus från holland är bland de största elcykel tillverkarna i världen och har cyklar att erbjuda som passar alla. Förutom elcyklar så har de även ett stort utbud på vanliga cyklar som kanske är aningen dyrare än andra cyklar men man får det man betalar för och Bavatus cyklar är det verkligen kvalité på.

Det finska märket Helkama är ett välkänt märke som har funnits i över 110 år. De fokuserar på att skapa cyklar som är bekväma och är ergonomiskt anpassade. De har allt från sportiga träningscyklar till mer vardagliga varianter. Deras cyklar är väldigt populära och är kända för att vara rejäla och hållbara.

Comments Off on Bra cykelmärken

Filed under Cykel