Tour de France

Tour de France brukar ofta kallas för världens mest prestigefyllda cykellopp. Varje år följs den av ett stort antal åskådare både på plats men även hemma i tv-soffan. Det brukar oftast bli väldigt spännande och touren lockar till sig alla de största världsstjärnorna inom cykling.Den första Tour de France hölls 1903 och har hållits varje år med uppehåll för de båda världskrigen. Från att endast ha varit en tävling för fransmän i Frankrike har det i och med att det blivit mer och mer populärt börjat sträcka sig över andra länder och har nu deltagare från hela världen.tour de-franceCykling är en sport med många följare. Precis som med fotboll är det många som själva utövar idrotten och därför tycker att det är extra roligt att se när världens bästa cyklister gör upp. Många tycker även om att lägga bet på vem de tror kommer att vinna, vilket är ett enkelt sätt att göra touren ännu mer spännande.De som bettar på tävlingen gör det förmodligen av en eller båda av två anledningar. Den ena är att man tycker om spänningen det ger och den andra, inte direkt mindre viktiga anledningen, är att man antagligen också vill vinna pengar.

Tour de France 2014

Årets tävling är den 101:a, den kommer att pågå mellan 5 och 27 juli. Om du vill betta på utgången och hoppas på att vinna pengar är det viktigt att hitta de bästa oddsen för att få en stor bonus och hög utdelning som det är möjligt. Tippat.se är en sida på internet som hjälper dig genom att sammanställa odds och kan vara en viktig hjälp om du tycker om att betta.

Följ touren live

Om du är cykelintresserad kommer du älska att se Tour de France på plats. Det handlar om mycket mer än bara själva tävlingarna. Det är en plats där cykelfantaster från hela världen träffas för att umgås, se på touren, diskutera sporten och självklart också bara ta det lugnt. Det behöver heller inte bli särskilt dyrt då det finns många flygbolag med flyglinjer från Sverige till Frankrike som erbjuder billiga biljetter.

Comments Off on Tour de France

Filed under Cykelsport